Over ons

Ten Solutions B.V. levert software en diensten voor financial controlling, management informatie en business intelligence. Wij richten ons op bedrijven en instellingen in Nederland en BelgiŽ. In 1995 wordt Ten Solutions opgericht door Marcel Dix (RI). In 1997 komt de samenwerking met prevero (voorheen Winterheller Software) tot stand. De eerste Nederlandstalige versie van Professional Planner wordt al begin 1998 geÔmplementeerd! In de daarop volgende jaren worden veel projecten opgestart en uitgevoerd. De functionaliteit van de software wordt steeds verder uitgebreid.

Visie

De primaire doelstelling van Ten Solutions is het opbouwen van een gezond bedrijf met tevreden klanten en werknemers. Onze focus is gericht op het leveren en ondersteunen van programmatuur voor management informatie en controlling. Deze programmatuur dient gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, flexibel en intelligent te zijn. Daarnaast vinden wij dat het management, en de controller, zich met name moet richten op de toekomst van de organisatie. De rapportage van werkelijke gegevens heeft dan ook primair tot doel het plan voor de toekomst te verbeteren.

Veel van onze gebruikers zijn controller of financieel adviseur. Zij hadden in het verleden meestal de beschikking over spreadsheets. Aanvankelijk was dat een redelijke oplossing maar door de hogere eisen van het management, door wijzigingen in bedrijfsstructuren en door integratie van resultaten en liquiditeiten werden de spreadsheets een blok aan het been van de controller. De controller realiseert zich dat hij geen programmeur is en dat hijzelf en het bedrijf gebaat zijn bij een professioneel controlling en management informatie systeem. Wij zijn ervan overtuigd dat het programma Professional Planner van prevero de beste oplossing is voor de controllers en het management van middelgrote en grote organisaties.

Het analyseren van grote hoeveelheden gegevens is voor middelgrote organisaties en afdelingen van grote bedrijven noodzakelijk om de kwaliteit van de processen te verhogen of de concurrentiepositie te verbeteren. De business intelligence producten van prevero bieden hiervoor een oplossing. De software is snel te implementeren, zeer gebruiksvriendelijk en uitstekend te integreren in Microsoft omgevingen.